dimecres, 16 de juliol del 2014

Concerts de Festa Major


Ja queda molt poc per Festa Major i, per tal d'anar escalfant motors, aquí teniu els grups que vindran a la Festa Major. Tindrem concerts des de les 23 h fins les 5 h del matí cada nit!!!

Aquí trobareu l'esdeveniment al facebook: Concerts de Festa Major

DIVENDRES 1
Skaparadise és un grup local, format per joves de Sant Just i Esplugues que el seu gènere es defineix com ja diu el seu nom ska, reggae i rocksteady.

La Troba Kung-fú és un grup de música català, de la Garriga. Destaca per la barreja de diferents gèneres, com la rumba, el dub, la cúmbia, el rock o el blues.

Incògnits és una banda de rumba catalana formada per músics de diverses bandes rumberes de Barcelona que s’han aliat crean un espectacle non-stop, per no parar de ballar des del primer minut.

Dj Pinxo i Panxo, vols que et punxi una cançó?

DISSABTE 2

L’Orquestra Aquarium és un conjunt músical que surt quan el sol es pont i la nit obre les seves portes, la màgia i l’energia es transformen en música.

Bossonaya ens portarà una bona dosi de ritmes desenfadats i de karaoke popular. Una barreja de grans èxits dels 60,70 i 80 amb pinzellades de les cançons actuals un espectacle apte per a a totes les edats.

Dj Shout ens acompanyarà amb les seves cançons fins al final de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada